Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Dini

(Ancs@, 2009.10.28 21:55)

Kedves Dini!

Nagyon szépen köszönjük a bíztató szavakat,reméljük valóban várnak ránk még bőven sikerek!! :)

Üdv.: Szerkesztő

Szerkesztők

(Dini, 2009.10.28 15:48)

Gratulálok az eddigi sikereitekhez,bízom benne, hogy a jövőben is ilyen sikeres lesz önzetlen munkátok!
Csak igy tovább!

Bencsik Tibornak

(Szerkesztő, 2009.08.14 21:20)

Kedves Tibor!
Jól tároltad a címet a dinamikus memóriádban,helyes a cím:)

Üdv:szerk.


még mindig ismacska

(Bencsik Tibor, 2009.08.14 20:58)

A szerk.-nek!

Egyrészt köszönöm az infót. Másrészt ez a szóda üzem a Bognár féle szóda üzem a Mártírok útjával szemben, vagy valami más a dinamikus memóriámból hiányzó hely?

Kösz!
Üdv!

:):):)

(Ancs@, 2009.08.14 20:56)

1000! :)

szerk.

(Bencsik Tibornak, 2009.08.14 18:18)

A szóda üzemben(Baross út)gazdit keres 2 fehér-tarka kiscica,érdeklődj ott!
Szerk.

kismacskakeresés

(Bencsik Tibor, 2009.08.14 17:57)

Szervusztok!

Szükségem lenne egy 6-9 hetes (lehetőleg kan) kismacskára. Maholnap elhoznám, ha van feleslegben valahol.

Köszöntem!

tel.: 06-20 529 2228

Siker!

(Ancs@, 2009.08.03 18:22)

:)

öröm

(Lados Tibor, 2009.07.01 13:13)

Örömmel nyugtázom, hogy a hatékonyságunk továbbra is 100%-os! :)

Köszönet!!

(Ancs@, 2009.05.27 09:04)

Nagyon szépen köszönjük a segítséget mindazoknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy Csiki és Lucky szerető gazdikra találjon! Köszönet az új gazdiknak!!

Állatbarik

(Ancsa, 2009.04.10 11:16)

Nagyon szépen köszönjük a bíztató szavakat, bízunk benne, hogy munkánk eredményes lesz!
Köszönöm Tibi, rajta vagyunk az oldal folyamatos frissítésén! :)

Aszód Malom köz

(Szigeti Ágnes, 2009.04.06 23:30)

Bár nem vagyok Kartali, örömmel üdvözlöm ennek az oldalnak a létrejöttét a felelős állattartók, állatbarátok nevében. Sajnos szükség van rá, és kérek mindenkit aki olvassa, hogy segítsék azoknak a munkáját, akik a hontalan és elkóborolt állatok gazdához juttatását felvállalják! Kívánom, hogy minél több árva kutyus jusson otthonhoz, és hogy egyszer ez az oldal azért szűnhessen meg, mert már nem lesz rá szükség többé!

Kartal, Hunyadi 7.

(Lados Tibor, 2009.04.06 22:51)

Nagyon szépen köszönöm Ancsának az oldal megszerkesztését! Kartal utcáiról sok kóbor ebet helyeztem már el nálam, vagy új gazdánál, menhelyre csak egy esetben került kutya három év alatt!Elaltatásra egy sem került!A befogadott kutyák között volt erdélyi kopó, számos német juhászkutya, kaukázusi juhász, és sok keverék.A legnehezebb a keverékeknek új gazdát találni. Van akinek csak fél év alatt sikerült.Az Önkormányzat támogatási képessége erősen korlátozott. Ha van valakinek lehetősége, szívesen fogadunk el takarmány támogatásokat (tápok, ételmaradék, hús, minden)!

Kóbor állatok

(T.Zsuzsa, 2009.04.06 21:11)

Nagyon jó ötlet az oldal.sajnálom, hogy községünk hivatala,vezetői nem szentelnek nagyobb figyelmet a kóbor, kidobott ebekre,akik néha sajnos,az éhségtől, félelemtől agresszívan léphetnek fel,pedig nem ők tehtnek róla, hanem felelőtlen "gazdáik".
Remélem a fenti kutyusok, mielőbb gazdára találnak,szépek.

Kóbor kutyák...

(Szőke Zsolt dr., 2009.04.04 13:33)


Örültem a honlap létrejöttének. Bár többen tanulmányoznák! Sajnos nap mint nap találkozom az utcákon csatangoló jobb, vagy rosszabb állapotban lévő kutyákkal.Ezek - szegények - már aligha hiszem, hogy "kedvencek". Aki ugyanis elnézi, hogy az udvarából a kutyája ellófráljon napokra, azt nem nagyon érdekelheti az ebe, az aligha lehet a kedvence. Gyakran látok az iskolák, óvodák környékén jó karban lévő (tehát etetett) kóbor jószágokat.Ezek - ha játékból karmolásznak, vagy harapnak is - nem mutatkoznak be utólag, hogy "Hja a helyi vízszerelő kutyája vagyok, csak tettem egy kört!" Így a megkarmolt, ne adj' isten megharapott gyermek megkapja a veszettségi védőoltások sorozatát. NE ENGEDJÜK KI A KUTYÁNKAT ŐRIZETLENÜL, A FELÜGYELETÜNK NÉLKÜL! Ezekről ugyanis intézkedni kell: NEM elaltatjuk őket, hanem elkábítjuk, menhelyre szállítjuk. Utólag a saját hanyagsága miatt ne emeljen panaszt senki! Természetesen az ilyen ebeket - ha lehet - dokumentáljuk, lefényképezzük, hogy a gazdája megtalálhassa. Aztán a városi menhelyi költségeket+szállítást kifizeti - már viheti is haza a kutyáját. Ilyen menhely Kartalon egyelőre nem működik.
Még rosszabb a "kidobott" kutyák helyzete. Én már láttam (kár, hogy a rendszámát nem tudtam feljegyezni), ahol a kutyust szinte alig lelassító autóból dobták ki! Hát...ehhez is egyfajta lelkivilág kell. Ráadásul a kidobott kutyus napokig vár étlen-szomjan az adott helyen, hisz nem hiszi el, nem fogja fel, hogy többé nem jönnek vissza érte! Ennél szomorúbb látvány kevés van...sétál minden autó után, amely hasonlít ahhoz, amelyik kitette... És ez egyben talán a legrosszabb is: Az út mellett gazdáját hiába kereső kutyának általában pont az autókerék a végzete.Nem egyet kellett már elaltatni nyílt törések és belső vérzés miatt autós karambol miatt.

Talán több felelősséggel kellene gondolnunk a kedvenceinkre (legyen az bármilyen állatfajta is): NEM csak a "helyes kis kutyát, macskát stb..." választjuk, hanem egy ÉLETRE választunk! A legegészségesebb, ha egy kutya mellettünk cseperedik megfelelő ellátás kíséretében "felnőtté", hogy védjen minket és a házunkat és "családban érezhesse magát", és mellettünk is öregedjen meg, mikor gyakran az utolsó útján már az állatorvosnak kell "segíteni", hogy ne szenvedjen és - egy élet, egy korszak lezárásaként - a gazdája simogatása mellett távozzon minél kevesebb fájdalom mellett az örökkévalóságba.

Remélem minél sikeresebb lesz ez a honlap, és reménykedem, hogy kevés eltűnt és kóbor kutya fog felkerülni rá!

Alapítóknak

(Katica, 2009.04.02 17:36)

Kár, hogy a mai világban sajnos kevés az ilyen segítőkész ember,mint ti.Sok sikert munkátokhoz!


« előző

1 | 2 | 3 | 4